Bliv sikker med et spionkamera

Det er de fleste af os, der gerne vil vide os sikre i eget hjem. Man kan næppe forestille sig noget værre, end at kom hjem til et hus, hvor der er blevet begået indbrud. Heldigvis kan du selv gøre rigtigt meget til, at indbrudstyvene springer over netop dit hus. Vi er nemlig over de dage, hvor borgerne ikke selv kan tage sikkerheden i egen hånd.

Tips til tyverisikring af dit hjem

Der findes mange gode, nemme og gratis tips til sikringen af din bolig – og i dette indlæg skal vi kigge nærmere på nogle af dem.

Det anbefales, at du laver en god aftale med dine naboer, når du skal på ferie eller lignende. Nabohjælp kan nemlig være meget effektivt imod tyveknægte. Hvis du aftaler med naboerne, at de holder øje med huset, når du er væk – så øger du chancerne for, at tyvene springer over netop dit hus. Det forholder sig nemlig sådan, at tyvene hurtigt finder ud af, om der bliver holdt øje med dem. Ligeledes kan det være en god ide, at få naboerne til at bruge din tørresnor, så det ser ud om som, at der er nogen hjemme.

Hvis du vil tage sikringen af din bolig til næste niveau, så bør du overveje at investere i et spionkamera. Det kan nemlig være vigtigt bevismateriale ved indbrud, så tyvene hurtigt bliver fanget. Fordelen ved et spionkamera er, at det er så diskret, at man sjældent opdager det. Det kan derfor også være nyttigt, hvis du mistænker dine ansatte for at stjæle fra kassen. Et spionkamera er meget nemt at sætte op, og det koster ikke alverden.

Vær opmærksom i helligdagene

Selvom sommeren bringer sol, glæde og hygge med sig – så er det også højtid for indbrud. Det vrimler med helligdage, ferie og fridage over sommeren, og det er her indbrudstyvene slår til. Du kan derfor allerede nu forberede dig på helligdagene og sommerferien, ved at få lavet de rigtigt nabo-aftaler og få indkøbt det helt rigtige udstyr.

Har du erfaringer med tyvesikring eller andet, så smid gerne en kommentar til indlægget.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *