Den sjove og moderne stil med Panuu

Er det tøj, du går i, blevet lidt for kedeligt og ikke iøjefaldende nok? Synes du det er svært at bryde ud af de traditionelle outfits du tager på hver dag? Så trænger din garderobe måske til et nyt friskt pust med noget mere anderledes og farverigt tøj. Man skal aldrig holde sig tilbage fra at prøve nogle vilde farver eller bære tøj med sjove mønstre eller figurer. Selv i tider, hvor de seneste trends siger sort og hvid og enkel stil, kan man stadig være moderne og på samme tid gå lidt imod strømmen og skille sig ud, ved at være mere farvestrålende.

Det gælder om at finde de farver, der klæder lige præcis dig bedst. Har du en forkærlighed for blå og synes at det klæder dig godt, skal du gøre alt hvad du kan for at flette det ind i din stil. Men man skal selvfølgelig passe på ikke at overgøre det, ved kun at have én bestemt farve på eller ved at blande farver der ikke passer godt sammen.

Panuu er et dansk mærke fra 2005, der virkelig kan levere tøj i en anderledes og prangende stil. De er glade for at sammensætte vilde farver og lave specielle mønstre og påtryk på deres tøj. Påtrykkene kan bestå af stjerner, flag, logoer eller bare teksten ”Panuu”. Gennem de store påtryk og det løsthængende fit gør Panuu det klart, at deres tøj henvender sig mest til de unge.

Fra Panuu finder du t-shirts, tank-tops, jakker, hoodies og endda badeshorts. Meget tøj fra Panuu gør det nemt for dig at skabe en anderledes stil til, når du gerne vil skille dig ud. De producerer dog også tøj, der er mere ordinært og diskret. Dette gælder særligt deres jakker og hoodies, der har et sporty look og derfor egner sig godt til løbeturen eller lignende.

Panuus kollektion egner sig godt til brug i hverdagen, og gør det altså nemt for en at skabe en anderledes stil. Så er det bare med at finde den trøje, jakke eller par bukser som man synes passer til den stil man prøver at skabe.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *