Det fede og moderne alternativ til Oxford skjorten

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg aldrig har været vild med den klassiske del af herremoden – du ved, pæne skjorter og stramme jeans. Jeg har altid været lidt af en vildbasse, og det har givetvis også afspejlet sig i mit valg af tøjstil. Det må gerne været lidt råt og slidt, hvorfor jeg altid har været vild med streetwear.

Men som du nok ved, så er der nogle arrangementer som kræver, at tøjstilen er lidt mere formel – og det skal selv én som jeg naturligvis også indstille mig på. Jeg har dog altid hadet det alligevel, for jeg føler mig absolut ikke tilpas i den slags. Heldigvis kom løsningen til mig i form af skovmandsskjorten, for den er tilpas løs til at jeg føler mig hjemme i den – og tilpas formel til at mine forældre ikke går amok, når jeg er til familiefesterne.

Skovmandsskjorten er nu blevet mainstream og moderne

Misforstå mig ikke, det er ikke fordi jeg render rundt i mega slidte bukser – og generelt ligner en vagabond. Jeg er altid pæn i tøjet; men jeg går ikke i jakkesæt til dagligt. Derfor glæder det mig, at man kan smide en skovmandsskjorte på til et par lyse jeans, og således være pæn og formel i tøjet.

Tidligere var det endvidere sådan, at skovmandsskjorten var forbeholdt streetwear – men nu er den blevet helt mainstream. Du finder derfor også skovmandsskjorten hos mange kendte tøjmærker, og det er blevet helt legalt at gå i skovmandsskjorter uanset om du er til klassisk herremode eller streetwear.

En af de fede ting ved at skovmandsskjorten er blevet mainstream er, at de store tøjmærker nu kan få lov til at sætte deres præg på den. Det betyder fede snit, inspirerende modeller – og ikke mindst, en masse spændende farver. Før i tiden var det jo sådan, at skovmandsskjorten kun kunne fås i den klassiske røde farve, men sådan er det heldigvis ikke længere.

Hvis du er til streetwear og mangler en moderne skjorte til den festlige lejlighed, sommerens komme eller noget helt tredje – så kan jeg varmt anbefale dig at investere i en lækker og moderne skovmandsskjorte.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *