E-Bøger om slankekur

Fremtiden er over os. Traditionelt set har bogmarkedet været domineret af nogle enkelte forlag og bogbutikker. I takt med at det er blevet mere udbredt har flere små blogs og virksomheder fundet ud af at udnytte e-bøger til deres fordel.

En af fordelene ved e-bøger er at de er tilgængelige for alle og at der ikke skal betales en masse mellemmænd undervejs fra din skrivemaskine til din bog står på hylden. Det er en branche som er i rivende udvikling og som går det muligt for alle at sidder derhjemme og skrive en bog omkring et specifikt emne man har en masse viden om. Man er uafhængig af tid og sted og man kan nemt lave det mens man har et andet arbejde.

Kigger man på emnerne er der meget at vælge imellem. Ser man på en side som effektivkur.dk er de dykket ned i det hele og udgivet 2 e-bøger og har 3 mere på vej. Fordelen er at man hurtigt kan skrive,udgive og sælge en e-bog og man har selv som forfatter mulighed for at beholde 100% af indtægten, der er ingen mellemmænd som skal betales.

Der er ingen som siger at e-bøger skal være mange hundrede siders romaner,  det kan være noget så enkelt som en vejledning til at bygge en ny træterrasse eller omkring hvordan man laver sin egen bearnaise sauce.

Mulighederne er mange og der er god grund til at komme i gang med det – det er mere tilgængeligt nu og der er mange som er interesseret i at bruge 25-50 kroner på en 30 siders bog, hvis den kan hjælpe dem med deres problem.

Det er ikke sikkert det er noget man kan leve af, men det er muligt at have til en flaske rødvin en gang imellem – men bedst af alt får man mulighed for at fortælle andre om de ting man interesserer sig for. Du behøver heller ikke at være ekspert indenfor dit felt – hvis du skriveren bog ved du allerede meget mere end 90% af de andre mennesker – så det er bare med at komme i gang

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *