El cigaretten – et godt alternativ

Der er i løbet af de seneste par år kommet fokus på rygningens sundhedsskadelige bivirkninger, både for rygeren selv med også med hensyn til passive rygere. Det har blandt andet medført et rygeforbud. Indførelsen af rygeforbud i stort set alle offentlige rum har betydet at det er blevet besværligt at være ryger i dagens Danmark og rygere i gadebilledet er derfor ved at være et særsyn. Rygere, udover at være blevet isoleret, er også blevet ramt hårdt på pengepungen da regeringen for nogle år tilbage valgte at forhøje afgifterne på tobaksvarer. Der er svære vilkår for rygere og det er ikke nogen billig eller sund affære at ryge. Der er af samme grund sket en opblomstring af alternativer til rygning indenfor det sidste årti. Er du blandt dem der ønsker at stoppe med at ryge enten fordi det er usundt eller dyrt så er der gode nyheder. Den revolutionerende el cigaret er god til dig der ønsker at stoppe med at ryge.

El cigaretten er vejen mod et permanent rygestop

Skræmmekampagnerne og de dårlige vilkår har medført, at der i dag findes diverse rygestop tilbud, nikotin plastre og lignede som hjælp til at komme rygningen til livs. Men det er først her for ganske nylig med en god el cigaret at rygere har fået en løsning til rygestop, som også er sundere, billigere og mere holdbar i længden. Så hvis du hører til blandt dem, som ønsker et både sundere og billigere alternativ til rygningen, så el cigaretten måske det rette for dig.

se link til el cigaret her http://smartsmoke.dk/el-cigaret

El cigaretten – en holdbar og økonomisk løsning

El cigaretten er langt billigere at bruge end almindelige cigaretter og det er tilmed langt bedre for kroppen. Benytter du el cigaretten undgår du nemlig at inhalere alle de sundhedsskadelige stoffer der findes i almindelig tobak. El cigaretten er, som navnet også røber en elektronisk cigaret, så du kan blive røgfri og slippe for røgens negative bivirkninger. Med en el cigaret er du fri for at din ånde og dit tøj lugter af røg, du slipper for at få misfarvede tænder og du undgår at ødelægge din krop.

Med el cigaretten kan du pulse løs med god samvittighed

Det er ikke kun cigaretternes sundhedsskadelige effekt der har skabt stor debat igennem de seneste år, men også røgen fra de pulsende cigaretter. Der er kommet øget fokus på at røgen fra cigaretter kan være til gene for ikkerygere og det er også det der har medvirket til forbuddet mod rygning i det offentlige rum. Med en el cigaret kan du pulse løs med god samvittighed så du undgår at genere andre. El cigaretter udleder kun dampe og ikke røg og du kan derfor godt ryge uden at lugten er til gene for andre.

Disclaimer

En kommentar

  1. Jeg er selv holdt op med og bruge cigarette og er sprunget på e cigaretten. Det virker fantastisk godt og jeg har sparet mange penge.

    Jeg har faktisk sparet så mange penge at jeg kan tage min familie med på en ekstra ferie i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *