Er du til telt eller hængekøje?

Ja har du ikke tænkt over det mange gange??

Faktisk er det ret let at finde ud af. Som en tidligre flittig teltbruger har jeg ofte stået i en situation hvor det regnede og regnede mens jeg skulle sætte mit telt op. Det er næsten ikke til at holde ud, så våd man kan nå at blive på de knap ti minutter det efterhånden kunne gøres på, når jeg virkelig tog mig sammen og satte alle sejl til for at skynde mig. Og så en dag viste en ven mig en sjov video på youtube om en mand der testede hængekøjer. Det var en totalt mindblowing oplevelse for mig.

Det var intet mindre end genialt!

Start med at sætte et sejl op mellem træerne så du står i ly og læ. Dejlig tør og uden et vådt stress om mere vand i skoene jo længere tid du bruger på at gøre din seng klar. Her under sejlet kan du så stille og roligt spænde din køje ud (- se i øvrigt et mega godt udvalg af alle mulige outdoor og hygge køjer på: https://onlinehaengekoeje.dk/ ) Og her opdager man så at al den forberelse der eller var nødvendigt inden teltet overhovedet kunne komme ud af tasken – udligning af underlag, sten flytning osv- nu er totalt unødvendigt. Du hænger jo dejlig frit under træerne og skal bare spæde dine liner fast om stammerne med de medfølgende spændbånd og vupti, er du klar til at ligge i din køje og nyde livet.

Det er da nærmest for godt at være sandt ikke? Men faktisk er det ikke engang hverken specielt dyrt eller en særlig tung byrde at slæbe på. Du kan få køjer fra 300 til 2000 og hvis du vælger letvægt modeller vejer de mindre end din sovepose. Det eneste jeg kan sige er at jeg nu vælger https://onlinehaengekoeje.dk/ hver gang jeg mangler nyt til mine nye eventyr i hængekøje.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *