Find dit fluehjul online – bliv inspireret her

Nu nærmer vi os for alvor sæsonen, hvor lystfiskere valfarter til kysten og åen for at dyrke deres store passion. En særlig del af disse lystfiskere sværger kun til at fiske med flue. Det er her at grejet virkelig har en stor betydning for at kunne mærke fisken og for at kunne lave perfekte kast med den lette flue.

På en fluestang (for dem som ikke ved det) er det faktisk ikke fluen som vejer noget og som er den man kaster med. Det er faktisk linen som er den vægt man kaster med. Det betyder også at det fluehjul man har på sin fluestang faktisk er afgørende for hvor godt man kaster. Naturligvis skal man have en god fluestang også, men hjulet er altså den mekaniske del som arbejder mest når man fluefisker.

Der er mange prisgrupper på disse fluehjul og dertil kommer så at man skal have et fluehjul til sin fluestang som passer til den måde man fisker på. Der er forskel på den type hjul man bruger på kysten og til de fluehjul man bruger i put’n’take eller til let å-fiskeri.

Det kan anbefales at kigge nærmere på www.onlinefiskeshop.dk hvis man skal have mere end bare lige det mest almindelige fiskegrej. Det er en fantastisk god webshop og de har lige over 3000 varenumre, så der er lidt for enhver smag.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *