Maden til konfirmationsfesten

Konfirmationsdagen er for jer forældre og for konfirmanden en stor og betydningsfuld dag, som I måske har glædet jer til i lang tid. Der skal i god tid tages flere valg og beslutninger, som med fordel kan påbegyndes lang tid før, at konfirmationsfesten skal finde sted. Konfirmanden har formentlig en del fokus på påklædningen til selve dagen, hvor beslutningen vedrørende mad, invitationer og eventuel leje af lokale ligger hos forældrene. Det kan betale sig at tage den kommende konfirmand med på råd i forhold til valg af mad til festen. Han eller hun har muligvis nogle ønsker til bestemte retter eller sammensætning i en menu eller på en buffet.

Til en konfirmation er der mange andre forberedelser end de praktiske, hvorfor det kan være nærliggende at sørge for at have mere tid og overskud. Det kan der skabes ved at bestille maden ude fra og der kan et cateringfirma som dette anbefales. Ud over at tilbyde et væld af muligheder i forbindelse med valg af mad til konfirmationen, tilbyder cateringfirmaet også at rådgive og vejlede i valget af maden i forhold til, hvilken fest I ønsker at holde og hvor mange gæster I vælger at invitere. Uanset hvilken menu eller buffet I vælger kan I være sikre på, at der vil være mad nok til alle og at maden vil være af høj kvalitet.

Et godt bud på en buffet til konfirmationsfesten er Crazy Price Buffet, som byder på retter som marineret svinekam, honningglaseret kalkun, oksesteg med husets krydderi, flødekartofler, salat samt hjemmebagt brydebrød. Buffeten kan bestilles helt ned til 10 kuverter, så det er muligt at tilpasse den flere forskellige selskaber. Ud over at rådgive, vejlede og forberede maden for jer, så tilbyder firmaet også at levere maden direkte til døren, så arbejdet lettes mest muligt for jer.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *