Nyheder fra Adrian Hammond

”Og hvem er Adrian Hammond så?” tænker du måske. Jo, Adrian Hammond er et nyt navn indenfor herremoden, der på rekordtid har skabt en masse hype omkring sine kollektioner. Personligt kendte jeg intet til Adrian Hammond for bare få uger siden, men efter jeg er begyndt at granske lidt i navnet – så har jeg fået øjnene op for en række flotte designs, der tiltaler min smag indenfor herremode.

Adrian Hammond er et svensk tøjmærke, der blev startet tilbage i 2008 – og som har fået sit store gennembrud i år. Med tøj fra Adrian Hammond kan du være helt sikker på, at du ikke ligner alle de andre.

Rå stil fra det svenske

Vi har meget til fælles med vores svenske naboer, og vi er som bekendt ofte i konkurrence med dem. Et af de områder, hvor vi kæmper om de unges gunst, er indenfor herremoden – og her har et mærke som Adrian Hammond meldt sig ind i kampen.

I Danmark kan du finde mange forskellige tøjmærker, der gang-på-gang formår at innovere herremoden, eksempelvis:

  • Minimum
  • Junk de Luxe
  • Brand8

Og selvom jeg elsker disse tøjmærker, så bliver jeg alligevel fornøjet, når der kommer lidt intern konkurrence fra andre brands. Det højner som bekendt kvaliteten, og det kan have en positiv udvikling for prisen på vores elskede modetøj til mænd.

Adrian Hammond designer modetøj, der er lidt ulig det vi ser herhjemme. Stilen er nemlig mere rå, og tøjet bliver ofte udsat for slid – med henblik på at skabe den rå og personlige stil. Du kan eksempelvis finde mange jeans fra Adrian Hammond, der kommer med huller på lårene. Det er faktisk ret old school, og det er noget, som jeg er utroligt vild med.

Hvis du er vild med den skandinaviske stil, og traditionelt set klæder dig i herretøj fra Danmark – så synes jeg bestemt, at du skal tjekke den nye kollektion fra Adrian Hammond ud. Det er rigtigt spændende, og det udfordrer den klassiske herremode.

Jeg håber du nyder at læse med på bloggen, og at du kan lide mine beretninger om modetøj til mænd. Skriv endelig en kommentar, hvis du har noget at sige til indlægget.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *