Amager

Hvem kan bringe blomster ud nu?

Nu står du altså i en situation, som du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere. Du er blevet inviteret til fest hos en veninde på lørdag. Og den vil du rigtigt gerne med til. Men, du har allerede sagt ja til, at du kommer til din fars 50 års fødselsdag. Det er noget af et dilemma, du står i. Skal du fortælle din far, at du ikke kommer til hans store, runde dag? Eller skal du undvære en god fest hos din veninde. Hvad enten du vælger at gøre, så ved du, at en eller anden vil blive skuffet over ikke at se dig til begivenheden. Hvordan kompenserer du for dit fravær?

En SMS er for tamt

Du skal ikke nøjes med at sende en SMS med emojis, der fortæller, at du er ked af det. Du skal sende en buket blomster. Og ja, det er måske en lidt stor udgift, når du er på SU og bor på kollegie. Men det er det mindste du kan gøre. Og ja, udgiften til en buket blomster vælter ikke dit budget. Du må leve lidt mere sparsommeligt i få dage. Ikke mere end det.

Tag fat i Amager Blomster

Derfor: Find en god blomsterhandler, der kan sørge for blomsterudbringning på Amager, så din far får en flot og kærligt ment buket blomster. Eller: Finde en god forhandler, med blomsterlevering i København, så din veninde kan dufte, at du er med hende til fest, imens du kæmper dig gennem taler og sange til 50-årsfødselsdagen.

Din far vil sikkert tilgive dig, når han får en flot buket. Din veninde vil måske ikke tilgive dig helt så nemt, selvom hun får en fin og sød buket blomster. Det er dig, der skal afgøre, hvad du vil, bør og kan. Måske bliver det et uheldigt valg, du foretager. Men hør her: En fin buket kan også bruges til at bede om tilgivelse med.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *