Rejse som par – billigt

Min kæreste og jeg har netop købt billige flybilletter til Mallorca. Vi skal af sted i en uge, og vi glæder os. Vi har været sammen i knap et år nu, og det er første gang, vi skal på ferie sammen. Vi har endnu aldrig tilbragt tid sammen i en uge 24/7, så det bliver en prøve for os. Jeg er nu sikker på, at det nok skal gå godt. Vi er begge fleksible, men det er jo ingen skade til at være forberedt eller i alle fald have tænkt nogle tanker inden.

 

Som efterhånden med så meget andet vendte jeg mig til Google. Jeg har herunder samlet de råd, der gav mening for mig. Måske giver de også mening for dig? Og har du input til at rejse som par, hører jeg gerne fra dig.

 

  • Vær enige om et budget for jeres ferie. Taler vi om standard moteller eller 5-stjernede hoteller.
  • Vær fleksibel. Skift for eksempel til at tage stilling til, hvad I skal se eller gøre, eller hvor I skal spise middag.
  • Sørg for at få hvile og søvn. Hvis I kører jer selv for hårdt, bliver I trætte, og træthed leder ofte til irritabilitet.
  • Sørg for at have en buffer, når I rejser. Hvis I planlægger for eksempel jeres flyafgange for tæt, kan I risikere at blive stressede.
  • Hav ikke for stramt et budget. Det kan give gnidninger. Arranger hellere noget indenfor jeres budgetramme.
  • Find en fleksibel måde at dele udgifter på, så I ikke konstant skal dele udgifter. Eller tag regningen hver anden gang.

Tænk så også på de dejlige ting. At rejse sammen styrker jeres forhold og giver romantik. I får en masse oplevelser og minder sammen, som gør, at I kan vokse i jeres forhold, så bare kom af sted J

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *