Det er billigt at overnatte i shelter

Rigtig mange danskere holder ferier på hoteller, i sommerhuse eller i lejede lejligheder via fx Airbnb el.lign. Det er f.eks. ret traditionelt at tage på sommerferie i et lejet sommerhus, men det kan også være en dyr form for ferie, da det typisk koster ganske meget per nat.

Shelters er et billigt alternativ

En anden form for ferie, som også kan være en god oplevelse, er, at sove i shelter. Det er billigt at overnatte i shelter, faktisk er de fleste shelters gratis at benytte, og så kan man samtidig nyde naturen, mens man ligger derinde og kigger ud.

Der er mange penge at spare

Hvis vejret en sommerdag er rigtig godt, så kan man som familie bestemme sig for at tage på en hyggelig overnatning sammen. For at spare en masse penge og få en oplevelse ud over det sædvandlige, kan det derfor være en oplagt idé at tage i shelter for at overnatte. Du kan lave mad over bål og rigtig nyde det lidt mere primitive liv, hvor man ikke nødvendigvis behøver at have det pæneste tøj på eller gøre for meget ud af sig selv. Det er en helt afslappende måde at holde ferie på, og man bliver pludselig i ét med naturen, hvilket man måske ikke er vant til i dagligdagen, hvis man fx lever inde i en storby.

Der er mange shelters i Danmark

Der findes rigtig mange shelters rundt omkring i landet, og du kan nemt finde dem, via en side som eksempelvis shelter-oversigt.dk eller hvis du downloader en speciel app, som på et kort kan fremvise de forskellige shelters i landet. På den måde kan du altid finde en nem overnatningsmetode, hvis du ikke har så mange penge på dig og bare skal bruge et nemt og hurtigt sted at sove.

Det er billigt at overnatte i shelter, men det er så sandelig også en hyggelig og positiv oplevelse for hele familien, da det typisk ikke er noget, man er vant til at gøre. Børnene vil helt sikkert finde det sjovt, da de så kan opleve at være på en slags lejrtur med sine forældre.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *