Seniorer benytter også netdating

Datingsiderne er også for seniorer

Er du selv senior, eller har du måske en far, en mor eller en bedsteforælder, du tænker, der godt kunne bruge at komme lidt ud på datingmarkedet igen? Så er der en god nyhed til dig: Datingsiderne er også for seniorer. Det er ikke noget, alle tænker over. Men det kan du altså læse lidt mere om i denne artikel.

Ikke lige noget, den ældre generation tænker over

Hvis du har en bedstemor eller bedstefar, der er ensom, så kan det være, at det er dig, der skal komme i gang med at foreslå, om det kunne være noget med netdating. Nu er det jo sådan med den ældre generation, at de ikke er vokset op med at være på internettet og dermed ikke har det samme kendskab som de unge, som vokser op i dag. Derfor tænker de heller ikke over sådan noget – men det skal du måske få dem til!

Kærlighed har ingen alder

Man når aldrig en alder, hvor man er for gammel til at søge kærligheden. Man ved aldrig, hvor længe man har tilbage, og fortjener man ikke at få kærlighed i livet, uanset om det er længe eller kort tid, der er igen? Nogle ældre prøver bare at acceptere, at de skal være alene resten af tiden, og nogle har med garanti også lysten til det. Men har de ikke, er det da noget, der skal gøres noget ved.

Lykke kan komme på alle tidspunkter i livet

Der er heller ikke noget tidspunkt i livet, hvor man bliver for gammel til at søge efter det, der kan være med til at gøre én lykkelig. Når det kommer til mennesker og lykke, så er det universelt, at kærlighed kan give lykke (og smerte – men det er til en anden gang), og det er det største, man kan opleve her i livet. Skal du i gang med at tale med dine bedstemor eller bedstefar om netdating for seniorer?

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *