London er altid god

Det er bare en dejlig tanke at vide, at jeg ikke skal i skole i den uge, der kommer. Efterårsferien står for døren, og jeg har fri. Ok, jeg vil skulle bruge nogen dage på at forberede timerne til de kommende måneder. Der er også nogle opgaver, som skal rettes igennem. Men det forhindrer mig ikke i at tage nogle få dage, hvor jeg ikke tænker på at være lærer.

Smuttur til London

Jeg har tænkt mig at tage et smut til London. Det kan jeg sagtens argumentere overfor mig selv, at jeg bør gøre: Jeg underviser i engelsk og har derfor gode grunde til at opholde mig i Storbritannien. (Eller i andre lande, hvor hovedsproget er engelsk. Hvis man kan få lov til at rejse ind i dem som almindelig turist.) Egentlig havde jeg planlagt en tur til New York, men det kan ikke lade sig gøre endnu. Jeg har hørt, at USA åbner for indrejsende turister i november. Måske. Så den tur er udsat på ubestemt tid.

Flybilletterne

Derfor har jeg lagt lidt kræfter i at lede efter flybilletter til London. Jeg vil gerne afsted tirsdag morgen og vende hjem igen torsdag aften. Det giver mig mulighed for at have en del dage til at gøre mit hjemmearbejde, og samtidigt får jeg muligheden for at være i London på nogle almindelige hverdage. Jeg kan bedst lide at besøge store byer på hverdage. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg synes bare, at det lidt mere ’roligt’, hvis jeg fx gerne vil besøge en udstilling. Weekender er altid lidt hektiske.

Det er så billigt

De billige flybilletter, som jeg har fundet her, passer mig godt sådan tidsmæssigt: Jeg skal afsted tidligt tirsdag morgen og kommer tilbage sent torsdag aften. Det giver mig 3 hele dage i London, hvor jeg bare skal tale med almindelige mennesker, se nogle udstillinger og selvfølgelig shoppe.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *