Nairobi – rent eventyr

Hvis du vil til Nairobi, så se dig godt for, når du leder efter de billige flybilletter. Du kan nemlig få billetter, som er meget billige, og du kan få billetter, som er ret dyre. Jeg var inde på en side, hvor jeg så, at den dyre billet koster ca. 3 gange så meget som den billigste.

Det er en ret stor forskel. Ok, rejsetiden for den billigste flybillet var også mere end dobbelt så lang som for den dyre. Det kan betyde en masse, fordi det er en rigtig lang rejse. 46 timer på farten, hvor man ikke får sovet ordentligt, kan være meget stressende. Men alligevel priserne for flybilletter til Nairobi svinger.

Jeg kom ind på et andet site for at lave den samme søgning. Her havde de en feature, som viste billigste, hurtigste og bedste valgmulighed for en flybillet til Nairobi. Den havde jeg ikke set før.

Priser på flybilletter

Og ja, prisforskellen mellem den billigste og hurtigste var også på dette site ca. i forholdet 1:3. Det var også nogenlunde de samme forskelle i rejsetiderne.
Men hovsa: Forskellen i priserne mellem den billigste flybillet og den bedste flybillet var ganske lille. Forskellen i rejsetiden mellem den bedste og den hurtigste flybillet var kun ca. 3 timer.

Hurra! Jackpot. Det er muligt at købe en flybillet til Nairobi, som kun koster ganske lidt mere end den billigste billet, du kan finde, og samtidigt kan du nå derned med kun få timers mere rejse end den hurtigste flybillet.

Rejsepriser.dk har billetterne

Jeg er sikker på, at det ikke kun gælder for flybilletter til Nairobi, at du kan finde en virkelig god billet. Derfor vil jeg gerne gentage mit råd, uanset om du skal til Nairobi eller et andet sted hen. Se dig virkeligt godt for. Søg på forskellige portaler, så kan du være heldig at finde flybilletter, der er billige og hurtige.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *