Netdating holder os unge i længere tid

I dag er der en tendens til at man forbliver ung i længere tid, og ikke bliver “gammel”. Det skal forstås på den måde, at ting der før kun henvendte sig til unge i dag ikke på samme måde har en aldersbegrænsning, som f.eks. at gå i byen, at dyrke ekstremsport, at rejse eller at date. Dette er en af grundende til at online dating hitter blandt seniorer i dagens Danmark. Man taler også i højere grad om ”den anden ungdom”, som kommer når børnene er blevet store og ikke længere kræver samme grad af opmærksomhed.

Online dating og den ældre generation

Fænomentet kan også forbindes med de høje skilsmissetal, for flere ægtepar end nogensinde før går fra hinanden, også i de ældre generationer. Resultatet er at man står med en helt ny gruppe af singler, der er oppe i årene, og det kan være svært at møde nye mennesker og især potentielle partnere. Det kan også tænkes at børnene så småt begynder at flyve fra reden, og tomheden i hjemmet breder sig. Her kan svaret være at begive sig ud i online dating, for står man uden en partner vil man pludselig have masser af tid på hænderne, og måske også have lysten til at møde nogen.

Netdating tilpasset forskellige grupper

Mange tænker måske at denne form for dating er forbeholdt unge mennesker, som forstår hvordan man bruger internettet, de sociale medier, m.m., men sandheden er at der findes et stort antal sider der henvender sig direkte til den ældre generation. Det er ikke så underligt at online dating hitter blandt seniorer, for har man ikke skole, arbejde eller mange sociale begivenheder, hvor man kan møde nye mennesker, så kan dette være en rigtig god løsning, især hvis man gerne vil møde nogen med samme alder og præferencer som en selv.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *