Danske brands du skal købe

Året er gået på hæld, julen er veloverstået – og vi kan begynde at se fremad mod et nyt og spændende år.

Et nyt år medfører altid en masse løfter, nytårsfortsæt og gode ideer. Men, det medfører også noget, som jeg personligt synes er lidt sjovere; nemlig januarudsalget. Du kan lige nu spare en masse penge på lækkert modetøj, og alt dét du ikke fik i julegave, kan du nu finde til nedsat pris. Jeg går altid amok i januar, og får opgraderet min garderobe.

Men hvilke danske brands skal du holde øje med – og hvilke danske brands skal du investere i, for at være med helt fremme? Det vil jeg gerne svare dig på i nedenstående afsnit.

Det skal du købe i 2014

Jeg holder personligt meget af streetwear, og det er jeg heldigvis ikke ene om. Jeg synes godt man kan se, at streetwear har vundet så meget indpas, at det er blevet almindeligt hverdagstøj. Det betyder, desværre, for nogle brands, at de mister deres egen stil – og overgiver sig til mængdens ønsker og behov. Det er heldigvis ikke sådan for alle brands, og i det nedenstående kan du læse om mine favoritter.

Cheff Records toppede min liste i 2013 – og jeg tror næppe, at det ændrer sig i år. Pladeselskabet der står bag utallige hits, laver nemlig streetwear, der holder fast i tøjstilens rødder. Det er back to basic streetwear, der sender tankerne tilbage på old school hiphop. Jeg er vild med den simple stil, der oftest udføres i sort/hvid.

Streetammo blev startet som en lille butik i Aalborg, og er nu kæmpestor. Så stor, at butikken har fået deres eget brand. Streetammo har i sandhed fingeren på pulsen, og deres modetøj er stilsikkert og rigtigt cool.

Cityfellaz er et københavnsk brand, der elsker farver. Modsat Cheff Records finder du infantile, farverige og sjove mønstre hos Cityfellaz – og begge retninger har sin berettigelse indenfor streetwear. Jeg er vild med begge dele, og man kan heldigvis ’mixe og matche’ som man vil.

Hvad er dine favoritter? Lad mig høre fra dig i kommentarerne.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *