Derfor er engangsknald så fantastiske

Engangsknald bliver mere og mere normale, samt mere og mere populære. De kommer uden nogle forme for forpligtelser eller bekymringer, og det kan være lige præcis det, som mange har brug for i en travl hverdag.

Fordelene

Der er mange fordele ved engangsknald, men en af de største fordele er helt klart, at det er uden forpligtelser. Det er bare sex uden nogen form for binding, og man behøver derfor ikke bekymre sig om man gør et godt indtryk, eller om man kan lide sin partner. Det er bare en måde få indfriet sine lyster på. Hvis man bruger nogle af diverse sider til at finde en engangspartner, er man også sikker på, at man er på samme side og ikke forventer noget andet en sex.

Derudover er der rigtig mange, der tænder på det at være sammen med en, som de ikke kender eller har et forhold til. Det kan godt føles meget frækt bare at mødes med en person en enkelt gang for at have sex. For nogle er det spændingen og de erotiske i at mødes kun for at knalde, der gør, at de gør det. For andre er det bare lysten til at have sex, men ikke lysten til at have en kæreste eller fast partner, der gør udslaget.

Det skal du huske på

Når man mødes for at have sex med en person, man ikke kender, er der et par ting, man skal huske på.

Først og fremmeste er der okay at skifte mening og forlade situationen. Det er vigtigt, at man ikke overtræder nogle grænser. Herudover er det også vigtigt, at man husker kondom for at beskytte både mod graviditet, men også sexsygdomme. Det er især vigtigt, når man er sammen med en person, man ikke kender. iority4

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *