PrimaDonna til første date

En ny verden har åbnet sig for mig. Ja, det er rigtigt nok. Jeg anede ikke, at jeg havde det i mig, men det har vist sig, at jeg godt kan lide at bruge rigtigt sødt og sexet lingeri. Jeg har altid været hende, som har været meget kritisk overfor, hvad modebladene dikterer. Ja, jeg har faktisk bevidst afvist at følge med moden. Ikke fordi jeg vil være på tværs. Mere, fordi jeg ikke vil have, at nogen skal fortælle mig, hvordan jeg skal gå klædt.

På date efter 25 år

Men her for nylig skete der det, at jeg skulle på en date. Det er ikke nemt, efter en skilsmisse efter 25 års ægteskab. Men det skulle jeg altså. Det var en veninde, jeg har, som havde sat det op. Hun havde forstået, at jeg føler mig ensom og gerne vil videre efter skilsmissen. Så hvorfor ikke en blind date?
Selv fatter jeg ikke, hvordan jeg gik med til det. Men det gjorde jeg af en eller anden grund.
Så der stod jeg lørdag formiddag inden daten og anede ikke, hvad jeg skulle gøre. Hvad skal man tage på, når man skal på en første date i min alder? Jeg er jo ikke 25.

Jeg ringede derfor til min veninde og forlangte, at hun kom og hjalp mig med at finde tøj og makeup. Det var hun ret begejstret for at blive bedt om. Hun er sådan en haj til at shoppe, så hun ved alt om, hvor man skal gå hen, og hvor man kan få tingene lidt billigere eller på udsalg.

Lækkert lingeri fra PrimaDonna

Vi mødtes i storcenteret, og så gik vi hele centeret igennem. Vi startede i lingeriafdelingen. Hun bruger selv et mærke, som hedder PrimaDonna, og det ville hun gerne anbefale til mig. Jeg spurgte hende om, hvorfor det lige præcist skal være det mærke. Hun forklarede, at det behøver det heller ikke at være. Hun bruger det, fordi hun synes, det er et mærke, som passer godt til hendes former.

Jeg har aldrig tænkt over, at undertøj skal passe til formerne, man har. Jeg har altid tænkt, at det skal passe. Ikke længere end dertil. Men hun forklarede mig, at vi har jo former, som vi kan vise frem, hvis vi tør. Mænd har jo ikke barme, medmindre de er ualmindeligt fede. Kvinder har hofter, barm og talje. Det må vi godt vise. Og det lingeri, som hun kender fra det bestemte mærke, bidrager til, at hun viser sine egne former. Ok. Det var jeg ikke bevidst om.
Hun forklarede mig også, at der er mange forskellige brands inden for lingeribranchen. De er meget forskellige. De er lige så forskellige, som bananer og æbler er det. Derfor er det vigtigt, at vi finder et lingerimærke, du synes godt om.
Vi fandt et kønt BH-sæt fra PrimaDonna, som jeg egentlig syntes, så fint ud. Det var ikke overdrevent sexy, men det var bestemt heller ikke kedeligt. Det var sådan et sæt, hvor man kan kombinere forskellige trusser og BH’er i samme design. Flot. Og meget dejligt at have på til en first date.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *