Engelsk sommermode

Briterne kan noget med modetøj, og det er det engelske mærke Bellfield et godt eksempel på. De har nemlig formået at gøre sig aktuelle indenfor herremoden siden 1970’erne. Der er næppe mange mærker, der kan prale af det samme. Bellfield formår kollektion efter kollektion at innovere, skabe og forny herremoden. Det må alt andet lige give noget respekt.

Bellfield har som skrevet rødder tilbage til 70’erne, hvor de startede deres produktion af herretøj. Siden dengang har Bellfield udviklet sig i takt med herremoden, og det har gjort, at de fortsat er med helt fremme på modescenen. Kerneværdien hos engelske Bellfield er materialer i god kvalitet og gedigent håndværk. Kun ved brug af de bedste materialer og designere kan man vedblive at være aktuel over en periode på mere end 40 år.

Bellfield henter deres inspiration fra hele verden, og de lader sig ofte inspirere af den Skandinaviske mode; herunder kollektioner fra særligt Danmark og Sverige. Ligeledes sammenligner Bellfield tøjets kvalitet med den Skandinaviske kvalitet – for at kunne leve op til de strengeste krav.

Farver, prints og veste

Bellfield kommer jævnligt med nyskabende og flotte kollektioner – og sommerkollektionen er om noget dét. Bellfield har nemlig lavet en lækker sommerkollektion til dig, der elsker farver og print. Som altid så forventer vi en masse farver frem mod sommer, og Bellfield vil naturligvis ikke skuffe de af os, som elsker kulørte t-shirts og skjorter.

Min personlige favorit fra Bellfield er den kulørte skjorte, med modelnavnet Kowloon Blue. Det er en slim-fit skjorte med farverigt print, der er som skabt til de lidt kølige sommeraftener med grill, kammerater og kolde fadøl. Hvis du spørger mig, så er det uden tvivl en sikker sommer-vinder.

Som jeg ser det, så begår mange unge mænd ofte den fejl, at de nedprioriterer vigtigheden af accessories – særligt om sommeren. Hvis du har fundet den fedeste skjorte i skabet frem, så kan du ofte sætte prikken over i’et med et par solbriller eller en keyhanger. Derfor vil jeg anbefale dig, at få købt godt ind af accessories inden sommeren tager til. Det vil du ikke fortryde.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *