Limfjorden

Det er rigtig svært at finde på gaver til et guldbrudepar, for når man er i den alder, er behovet for nye materielle goder ikke stort, men heldigvis er parret, som har inviteret til stor fest, raske og friske, og de har indtil nu heller ikke undladt at rejse, gå i teatret og den slags fornøjelser. Det er familien vældig glad for, det er dejligt, at et ægtepar, som har arbejdet hårdt hele livet, har helbredet i behold langt op i årene, og især at de ikke holder sig tilbage med at rejse ud i verden og bliver ved med at dyrke deres interesse for teater og musik.

Det er derfor oplagt, at gaven til deres guldbryllup skal være et eller andet, de kan opleve. Vi har kigget på forskellige tilbud på kroophold her i landet, især er vi interesseret i en kro ved Limfjorden, en egn de begge kender rigtig godt, for det var her ved fjorden, de mødte hinanden for omkring 75 år siden. Kroopholdet er på fire dage og inkluderer frokost og middag på ankomstdagen. De vil have mulighed for at spise i kroens restaurant de øvrige dage, men jeg kender parret godt nok til, at de også vil søge andre steder hen for at spise, der er nemlig mange muligheder i omegnen af Limfjorden og i det nordjyske generelt.

Vi ved, at guldbrudeparret vil sætte pris på gavekortet til et kroophold ved Limfjorden, og vi er også sikre på, de får en god ferie fyldt med gode oplevelser.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *