På tur med MC’en

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du som MC-ejer har adgang til mange forskellige sjove arrangementer end “almindelige mennesker” har.

Her vil jeg komme med nogle ideer til, hvilke ture du bør overveje at tage. Men husk, at uanset hvad du beslutter dig for, så er det altid rarest at have en eller flere at dele oplevelserne med, så jeg kan slet ikke anbefale dig nok at få dig meldt ind i en klub for motorcykel-entusiaster. Selvom jeg jo selvfølgelig kun kan anbefale dig, at melde dig ind i en Harley-klub, så må jeg jo indrømme, at der somme tider kan være lidt langt mellem klubberne her i vores lille land. Og strengt taget, så er en Yamaha-entusiast jo også et slags menneske 🙂

Ture i Danmark

Hvis du ønsker at kigge lidt rundt på vores smukke land fra ryggen af en motorcykel, så er der flere steder, du ikke må snyde dig selv for. At nævne dem alle her vil være omsonst, men noget af det, der for alvor kan få enhver motorcyklist til at hvine af fryd er turen over vores smukke broer.

En tur over Storebæltsbroen en dag hvor solen skinner og vinden ikke rører på sig er en helt speciel følelse uanset om du kører Harley, Yamaha eller Suzuki.

Derudover kan det kun anbefales at komme væk fra hovedvejene og ud i den danske natur. En tur rundt på de små veje på Fyn eller de kringlede veje langs den jyske vejkyst er god medicin for sjælen!

Ture i udlandet

Ligesom muslimer anser mekka for at være et sted, som man mindst en gang i livet skal have besøgt, så har langt de fleste Harley-ejere det på samme måde med den legendariske Route 66 tværs over USA – men mindre kan også gøre det.

En tur op i bjergene i Østrig eller bare rundt i vores norske eller svenske broderlande kan også anbefales. Men vil du for alvor mærke historiens vingesus, så er der ingen vej udenom: Du må tværs over USA!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *