Dating sider i Danmark

1402028_love_is_allDating sider i Danmark

Der findes så mange forskellige dating sider i Danmark, at det godt kan kaldes en datingjungle. Der er firmaer, der har flere slags dating sider, og som også er repræsenteret med en udenlands side, typisk i et eller flere af vores nabolande.

At udvælge en bestemt side, kan synes uoverskueligt, især hvis du ikke kender noget til universet i forvejen. Man er nok mest tilbøjelig til at vælge den øverste på listen i første omgang, eller den anden øverste. Det er let at oprette en profil, så du kan se, hvad det egentlig er for noget, du har tilmeldt dig. Nogle dating sider kræver ingen betaling for at oprette profilen, mens andre vil have betalingen i orden, inden du får adgang til de andres profiler eller annoncer, som det også kan hedde.

Er der forskel på de forskellige datingportaler?

På de sider, hvor der kræves betaling for at kunne bruge funktionerne, er det ofte sådan, at du kan oprette profilen, kigge dig omkring for at se, hvad siden har at byde på, hvorefter du beslutter, om du vil betale for at kunne bruge siden fuldt ud. Dating sider, der tager sig betalt for brug af siden, har altid en support mulighed, så du kan få afklaret de spørgsmål, der måtte komme undervejs.

Vælger du derimod en side, hvor det hele er gratis, kan du ikke regne med, at supporten er lige så nærværende. Du kan risikere at skulle vente mange dage, inden din henvendelse bliver besvaret. Med andre ord: Du får, hvad du betaler for på danske dating sider.

Du tænker måske, at sådan noget, vil du ikke betale for, og der findes også nogle sider, hvor det hele er gratis, men så er du altså også på egen hånd, og har ikke adgang til hjælp i samme grad, som hvis du investerer i et abonnement, vip, guld eller plusmedlemskab, som det hedder på de forskellige dating sider.

Lidt eksempler på dating sider:

www.xl-dating .dk – er dating for overvægtige

www.beautifulpeople .dk – er dating for de smukke

www.uglypeople .dk – er dating for de grimme

www.40plus.dk (og www.40pluskontakt.se) – er dating for alle over 40 år

Gode og dårlige oplevelser med dating sider.

Har du en dårlig oplevelse med en datingside, betyder det ikke nødvendigvis, at alle sider er på den måde. Mange tror, det er den samme politik, der føres på alle sider af den slags. Det er det lang fra. Du vil opleve, at siderne er meget forskellige, selv om de i første omgang synes nogenlunde ens.

Dating sider er opbygget efter samme princip, idet konceptet er nogenlunde ens. Det handler om at finde en partner eller nogle venner i et forum på Internettet. Dette skal gøres så enkelt som muligt, så du som forbruger kan overskue af bruge den service, der sælges til dig, men det er vigtigt at fastslå at både moralen og tilgangen til kunden kan være vidt forskelligt fra den ene side til den anden, ligesom markedsføringen også er forskellig.

Prøv dig frem med at oprette en profil og se, hvordan det går. Du kan ved henvendelse til sidens administration få profilen slettet igen, hvis det slet ikke er noget for dig, eller du kan selv slette profilen, hvis dette er en mulighed på den side, du har valgt. På helt nye dating sider, er det ofte nødvendigt at få administrationen til at slette for dig.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *