portrait, man, adult

Store størrelser tøj

Lige nu sender alle små søde billeder af erantis og vintergækker ud på de sociale medier. Vi kan se, at billederne er taget, imens sneen stadig har været der. Men ikke desto mindre, så er det et tegn på at foråret kommer – og jorden er ved at blive klar til at vi angriber køkkenhaven!

Mange projekter

Vi tænker over alle de projekter, som vi skal have styr på i løbet af foråret. Projekterne, der handler om reparationer i huset. Og nogle af os begynder da også allerede nu at tænke på at sommeren kommer. Vi styrter derfor ud i haven. Vi finder tid til at få den klargjort. Og selvom vi sveder, fordi vi forsøger at grave i den frosne jord, så kommer vi alligevel til at fryse. Så: Vi skal lige passe på her, ikke? Det nytter ikke noget, hvis vi reder os en alvorlig forkølelse, som faktisk kan udvikle sig til lungebetændelse. Vi skal derfor sørge for, at vi er klædt ordentligt på – og måske også tage den lidt mere med ro med det tunge og svedfremkaldende arbejde. En god jakke til havebrug er dog nødvendig. Og ja, der findes mange jakker til mænd, som faktisk er gode til havebrug – også til kvinder! Har du det svært med at ’låne’ din mands vindtætte jakke, fordi ærmerne er for lange? Eller bare fordi den er stor? Tag en tyk sweater indenunder den, og du vil kunne mærke, at du ikke behøver at lede efter særligt specielle jakker til kvinder, der gerne vil på havearbejde!

Og din mand? Har han noget imod, at du låner hans jakke? Ikke det fjerneste. Han vil da nyde at kunne sidde i sofaen med en god bog, imens du bare får knoklet al din ekstra energi ud af kroppen – ude i haven – iført hans jakke. Så det skal du ikke være bekymret for. Ok, det kan godt være, at han bliver lidt ærgerlig, hvis der er kommet en rift i hans jakke. Men kunne du gøre noget ved det. Der er jo en busk med nogle ret store torne, som du kom lidt for tæt på.

Han bruger store størrelser

Det gør ikke noget. I kan da bare beslutte, at I bruger nogle timer inde i storcenteret for at kigge på jakker til kvinder. Sådan nogle solide og vindtætte jakker, der kan tåle alt vejr. Og så kan I bagefter gå hen til den butik, der sælger tøj i store størrelser til mænd og se på de jakker til mænd, som de måske har på tilbud. Din mand er nemlig en af dem, der bruger stort tøj. Og det er muligvis også grunden til, at du hellere end gerne ’låner’ hans jakker. De er nemlig store nok til, at du kan røre dig frit i dem. Ikke sådan som jakkerne til kvinder, der altid sidder lidt stramt om barmen eller skuldrene. Når du går på havearbejde, så vil du nemlig gerne have, at du kan røre dig, uden at noget strammer – eller at du tænker, at nu river du en søm i jakkens ærme op.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *