Triominos til motorcykelturen

Som en tro motorcykel-entusiast er man jo også nødt til at holde sin sommerferie på ryggen af Harley’en. Det har bragt os rigtig mange gode og store oplevelser igennem tiderne. Men en af de evigt tilbagevendende problemer er, hvad man skal pakke.

Tøj, toiletgrejer og triominos er for os blevet et mantra. De første to giver måske sig selv. Tøjet skal pakkes efter årstid og destination og toiletgrejet skal bare pakkes! Triominos derimod er måske lidt mere specielt, men det gør det ikke mindre interessant.

01-triominus-skraa

Du kender det helt sikkert. En lang dag på cyklen er ved at være slut og man er træt i hovedet og trænger til at få tankerne lidt på afstand. Den bedste måde at gøre det på er i min optik, at spille et spil. Her tænker jeg ikke på spil på iPhonen eller andet elektronisk habengut. Nej, jeg har et spil af den mere “gammeldaws” slags i tankerne – nemlig triominos.

Triominos kan vel bedst sammenlignes med det gode, gamle domino. Hver spiller får en håndfuld brikker og så gælder det om at få dem passet bedst ind ude på bordet. Finten her er bare, at alle brikkerne har tre sider (i modsætning til dominos to). Det giver lige lidt ekstra grå hår, når man skal have en side mere til at passe. Derudover kan man få bonuspoint ved at lægge brikkerne i trekanter og romber.

Det bedste af det hele er dog, at det intet fylder. Tager du de 56 trekantede brikker ud af æsken og i stedet smider dem i en lille pose, så fylder de altså ikke mere end en mellemstor barbermaskine. Og det skulle der vel nok være plads til…

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *