Panuu for begyndere

Panuu, som egentligt staves Pa:nuu eller Panu, er et dansk tøjmærke, der har oplevet en kæmpe succes trods ikke mange år på bagen.

Men hvad er det egentligt, at Panuu står for, hvad er deres specielle kendetegn, og hvor ligger det danske mærke med flot modetøj egentligt prismæssigt? Se vores lille gennemgang af Panuu tøj lige herunder!

Specielle kendetegn:
Bortset fra den naturligvis gode kvalitet på modetøjet fra Panuu, går en bjørn igen på rigtigt mange stykker tøj. Både på tanktops, skjorter, bluser, hættetrøjer, T-shirts og sågar på jeans kan du se den lille brune bjørn titte frem på den ene eller den anden måde.

Dette er med til at skabe noget familiært over mærket og skaber en vis genkendelse. Panuu-bjørnen med hvide briller er lig kvalitet!

Prisen:
Pa:nuu er bestemt ikke noget billigt mærke, hvis du søger efter modetøj online. En rigtigt god skjorte fra mærket kan sagtens komme op at koste 5-600kr, bukser et par hundrede kroner mere og i hvert fald 2-300kr for en T-shirt. Sådan er det dog desværre med modetøj online af høj kvalitet, som tilfældet er med Panuu tøj – man betaler lidt mere, men man får til gengæld også en hel del mere ud af det. Der er en sammenhæng i det store hele.

Du kan være heldig at snuppe billigt Panuu tøj på udsalg fra tid til anden, og hvis du er på et lavt SU-budget, bør du gå efter dette som det primære.

Typer af tøj:
Panuu tøj er ikke kendetegnet ved kun at bestå af T-shirts eller skjorter. Både de to førstnævnte samt bukser, hatte, bælter, hættetrøjer og mange andre tøjgenstande kan købes som Panuu tøj på nettet og i de fysiske butikker. Dog skal du forsøge at købe dit Panuu tøj på nettet, hvis du ønsker at finde det i de billigste versioner muligt.

Panuu (People Are Not Usualy Useless) er et fantastisk dansk tøjmærke med modetøj af meget høj kvalitet!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *