Panuu for trendsættere

Hos Panuu er mottoet meget simpel på trods af kompleksiteten i det; ”Vi følger ikke trends, vi sætter dem”. Et motto som Panuu har opfyldt til fulde. Siden 2006, hvor Panuu kom frem, har nysgerrige modeinteresserede kigget i Panuu’s retning. Deres design er meget anderledes end, hvad der hidtil har været set indenfor mode, men Panuu har tilsyneladende ramt sømmet lige på hovedet!

Panuu tøj – Designet med hjertet
Hvad der gør designet ved Panuu’s kollektion helt specielt er, at man ikke ønsker at være en del af de klassiske normer. At have forskellige kollektioner til de forskellige årstider, er ikke noget Panuu føler sig forpligtet til at følge. Hos Panuu er der kun én ting der gælder; Det er, at deres kollektioner skal være designet med hjertet.

Designet må siges at være atypisk, hvis du ser på folk gående ned af strøget, på en hvilken som helst given dag, og dét er præcis hvad gør Panuu så populært. De unikke designs gør, at du skiller dig ud fra mængden i stedet for at være én fra den kedelige ”masse”.

Tøjet er fyldt med farver og fede prints i alle afskygninger. Udvalget er stort, og variationen lige så. Hvad end det handler om et par jeans med baglommerne siddende foran, eller en sweat-shirt hvorpå der er printet en farvestrålende bjørn, er der alt hvad fantasien kan drømme om – drysset med lidt ekstra ”cool” på toppen.

Træt af at være en mode-kameleon?
Er du træt af hele tiden at skulle følge den klassiske mode, og de trends der konstant skifter? Så følg dit instinkt. For ligesom Panuus tøjkollektioner er designet med hjertet, bør du vælge din personlige stil ligeså. Dit klædeskab vil på ny blive et spændende Eldorado, som hver dag udfordrer dig til at sammensætte et nyt og spændende look, som fremhæver dig!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *