Fedt tøj fra Cityfellaz

Cityfellaz er et dansk mærke, der virkelig forstår at sætte farver og kulør på tilværelsen. Mærket er kendt for deres klassiske tukan, der præger mange af deres t-shirts. Er du til streetwear, og er du ikke bange for lidt farver, så er Cityfellaz lige dit mærke. Cityfellaz har en stil, der er meget drengerøvs-agtigt – og deres motiver er ofte farverige og sjove. Jeg er vild med Cityfellaz, og investerer i nyt tøj hver gang jeg har chancen. I dette indlæg kan du læse om mine tre favoritter fra Cityfellaz.

Sweatshirt med Tukan-print

Jeg har et par sweatshirts fra Cityfellaz med tukan-print, og jeg bruger dem konstant. Ikke fordi, at jeg ikke har andet – men kvaliteten er i top, og jeg synes de passer til både joggingbukser og jeans (hvilket er det, jeg går i konstant). Jeg har vasket dem en del gange efterhånden, men printet sidder som det skal, og de er ikke krympet mere end sweatshirts normalt gør. Pengene værd? Ja tak.

Cityfellaz cap

Det næste på listen er min Cityfellaz cap. Jeg hader, at sætte hår – og jeg hader endnu mere, hvis jeg skal stå tidligt op. Derfor bruger jeg en cap konstant, og jeg kunne forestille mig, at du er plaget af samme problemstilling. Der findes mange forskellige mærker indenfor caps, men jeg fandt min Cityfellaz cap på nettet, og så slog jeg til. Den har en rød skygge, og så er den klassiske tukan på forsiden. Jeg synes, at den holder.

Ternet skjorte

Jeg har for nyligt investeret i Cityfellaz skjorte, der er ternet – og minder lidt om en skovmandsskjorte. Når jeg endelig får taget mig sammen til at tage noget ordentligt og pænt tøj på – så smider jeg som regel min skjorte på. Den er fed til et par jeans, og så føler jeg ikke, at jeg er totalt utilpas eller malplaceret.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *