Find det bedste spejderudstyr

Det er altid en god ide at kigge sig omkring, når man skal have købt nyt. Det er også tilfældet med spejderudstyr. Der er mange børn og unge som prøvet kræfter med at være spejder. For noget bliver det et livslangt bekendskab, for andre er det en flirt på en måned eller lignende.

Når man skal være spejder er det første man ligger mærke til at de alle sammen har en uniform på. Det kan godt være at i den simpleste form er det bare et tørklæde omkring halsen. Andre har uniformsskjorter og specielle bukser og bælter med indgraverede spejderlogo.

Det kan godt være en ret bekostelig affære at komme i gang med at gå til spejder. Der kan det godt betale sig at se sig for på nettet, specielt på marketplace på facebook eller den blå avis efter noget brugt, inden man går ud og investerer tusind kroner i helt nyt udstyr. Det gode er at det faktisk er ret nemt at komme af med det igen.

Hvis man alligevel vil ud og købe nyt kan man med fordel kigge forbi friluftshoppen.dk, der forhandles der blandt andet officielt spejderudstyr til både FDF og til KFUM spejderne. Man behøver dog ikke at være spejder for at handle hos friluftshoppen.dk der er meget inspiration at hente også til dig som bare godt kan lide at være ude i naturen.

Når vi kommer til de mindste, så kan man med fordel købe et sovedyr, fx. en bamse da det er muligt at finde alt fra en uniformsskjorte til bamse samt liggeunderlag og sovepose. Alt dette kan findes på bamsesovepose.dk – her kan du også se en startpakke til at være FDF spejder. Det hele kan naturligvis også findes på friluftshoppen.dk eller på den officielle spejder webshop 55 nord (forkortelse for 55 grader nord).

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *